Startet 1994-1995

Din lokale kunstformidler

 

Paarup Sogns Kunstforening er en privat kunstforening, grundlagt i 1994-1995. Vi afholder udstillinger i sognegården på Solgårdsvej 40.

Foreningen afholder udstillinger med danske kunstnere. Og der indbydes normalt til 6 ferniseringer om året, gerne 3 i foråret og 3 i efteråret, samt en udstilling med børnetegninger fra sognets skoler eller børnehaver. Vi forsøger at blande de forskellige kunstarter: maleri, keramik, glaskunst, filtning, akvareller, malerier på håndlavet papir, collager af naturmaterialer m.m.

I forbindelse med fernisering modtager medlemmerne en medlemsorientering med en kort beskrivelse af den aktuelle kunstner. Og ved selve ferniseringen er kunstneren sædvanlig vis tilstede, for personlig at præsenterer sine værker. Kunstforeningen er ved disse lejligheder vært med en lille forfriskning.

Generalforsamlingen med den spændende udlodning trækker altid fuldt hus og finder sted medio marts. Af samtlige udstillende kunstnere køber kunstforeningen et værk, som medlemmerne kan vinde ved den årlige udlodning. Derudover er der en række fremmødegevinster. Det er altså muligt at komme hjem med to gevinster.
De indkøbte værker kan løbende beses i gangen på Sognegården.

 

 

 

Nyeste kommentarer

17.05 | 20:15

Send dit tlf. nr. : så finder vi ud af det , evt. på min mail eller SMS til 26361385

17.05 | 15:40

jeg kunne ønske mig billede i udstilling i Paarup Sognegård. Det hænger på væg mod Ruggårdsvej og mod midten af salen.

venlig hilsen
Lars Christensen